Jeugdtoneel gestopt

Helaas hebben we door verschillende redenen moeten beslissen om te stoppen met het jeugdtoneel. Wij vinden dit heel jammer en het was geen makkelijke keuze. We zijn gestart in 2008 en tot en met de laatste voorstelling van "Confetti" op 17 maart '24 hebben we dat met veel plezier gedaan.
Wij bedanken iedereen die betrokken zijn geweest bij het jeugdtoneel, zoals de jeugdleden, de ouders, alle leden van "Op eigen houtje" en andere vrijwilligers voor hun inzet.

Poster Insta

Hoe onze vereniging Corona doorstond

Maart 2020 - Onze jeugdgroep zet een geweldige musical, Stars, op de planken bij onze vaste lokatie, de Gesinkschure. Op dat moment zijn de verhalen over "dat virus uit China" alleen nog maar een ver-van-mijn-bed-show, maar het komt ineens heel dichtbij. Enkele weken na deze voorstelling begint de eerste lockdown en we weten allemaal wat er daarna volgde. Hadden we toen geweten dat het zolang zou gaan duren hadden we het nooit geloofd...
Corona-tijd - Gedurende deze lange periode hebben we met ons allen ervoor gezorgd dat we contact met elkaar hielden, zoals tijdens een zomerborrel in de tuin toen er een periode weer wat meer mocht, of tijdens een kers drive-in om de vuurkorf. Maar ook als er verdrietige tijden waren hebben we elkaar gesteund, zo goed als het kon. 
Februari 2022 - De minister maakt bekend dat zo goed als alle maatregelen opgeheven worden en dat we weer bezig kunnen met onze hobby, toneel spelen! De jeugd was in september '21 al gestart met het oefenen voor de musical en na enkele weken onderbreking, gaan zij er weel vol tegenaan.