Op eigen houtje

Wij zijn een amateurvereniging met spelende leden en diverse steunende leden. In 2008 zijn wij gestart met een jeugdafdeling, die al diverse uitvoeringen op de planken heeft gebracht. Ieder jaar is het ons doel om twee stukken op de planken te brengen, één in het voorjaar en één in het najaar.

De vereniging heeft een volwassen- en jeugdgroep. Bovendien zijn wij elk jaar de levende kerststal tijdens de kerstmarkt in Varsseveld.

Wij spelen verschillende genres, zoals blijspelen, thrillers, etc. Kijkt u gerust eens rond op onze site, hier leest en ziet u van alles betreffende onze vereniging en onze activiteiten.

Organisatie

Toneelvereniging "Op Eigen Houtje"
opgericht 13 november 2002

Bestuur:
Voorzitter: Martijn Mateman,
Secretaris: Leandra Lammers,
Penningmeester: Nathalie Heusinkveld,
Algemene Zaken: Wendy Wolsink en Nienke Wisselink.

Acteurs en actrices:
Nathalie Heusinkveld, Leandra Lammers, Kevin Lankveld, Okke Sloots, Liesbeth Korsuize, Annie Klaassen, André Helming, Martijn Mateman, Theo Weikamp, Natas Otten, Jacobine Roest, en Nienke Wisselink.

Regie: Annie Klaassen
Souffleur: Marianne Hartgers
Grime: Martine Weening, Annie Klaassen, Leandra Lammers
Licht en Geluid: Bennie Rademaker en André Klein Obbink
Decorbouw: leden

Lid worden?

Op eigen houtje is altijd op zoek naar enthousiaste leden. Als u graag met ons wilt spelen (ervaring niet noodzakelijk), wilt helpen met schminken of verstand heeft van techniek bent u van harte welkom bij onze vereniging.

Onze vereniging heeft ook steunende leden. Als u onze vereniging wilt steunen, dan kan dat voor €25 per jaar.

Hiervoor ontvangt u enkele malen per jaar onze nieuwsbrief en 2 vrijkaartjes per uitvoering. Tevens maakt u kans op een heerlijke slagroomtaart in onze extra verloting voor steunende leden tijdens de uitvoering.

U kunt persoonlijk de leden van de vereniging benaderen met het verzoek u als actief of steunend lid op te geven. Wij als amateurvereniging hebben uw steun echt nodig! U kunt u ook opgeven per e-mail of telefonisch na 18.00 uur: 06-27153230

We willen de steunende leden die we hebben heel hartelijk bedanken voor al hun hulp!